30 let

RK KRIM ŽE 30 LET IGRA jumbo504x238_1

Prva junijska sobota leta 2013 je minila v soju praznovanja. Naše rokometno društvo je svojih 30 let obstoja zabeležilo z veliko rokometa. Odlične igre so prikazale prav vse generacije, od mini rokometašev do veteranov. Pri slednjih smo gostili kar tri ekipe, največkrat pa so zatresli mrežo nasprotnikov igralci »ekipe C«: Uroš Grmek, Gregor Cimerman, Nejc Šivec, Urban Vorüsch, Mare Dostal, Staš Sovinc in Tomaž Bakšič.

Na igrišče smo zvabili tudi starše in trenerje. Staršev se je po začetni zadržanosti prijavilo kar za dve ekipi, slavila pa je ekipa oranžnih, ki so jo sestavljali: Mira Islamovič, Veronika Žabjek, Andreja Vrbinc, Milan Radženovič, Brane Jeras, Nenad Bulič in vratar Željko Savič.  Ekipa trenerjev (Aljaž Pavlič, Jure Kavšek, Dejan Golčman, Ilija Anđelković, Žiga Novak, Uroš Grmek in Gregor Cimerman) je suvereno premagala mladince – ja fantje, še bo potrebno trenirati.

Manjkalo pa ni niti ostalih iger in zabave. Največja udeležba je bila v merjenju hitrosti žoge, kjer smo imeli kar dva zmagovalca. Nik Javoršek je prvi dosegel hitrost 63 milj/h oz. 100,8 km/h, malo kasneje pa ga je ujel še Dino Jurinič. Tretji je bil s hitrostjo 62 milj/h Luka Malavašič Šemrov.

Ob zunanjem igrišču smo zelo visoko obesili rokometno žogo in kako visoko je zelo natančno ugotovil mladi Nejc Babnik. 321 cm mu je prineslo žogo in dve vstopnici za ogled kvalifikacijske tekme med Slovenijo in Belorusijo.

Zelo napeto je bilo tudi družinsko tekmovanje v streljanju s sedmih metrov. Po napetih dvobojih so se v finale uvrstili Stefan in Željko Savič, Nejc Planinc in Bernarda Hvala ter Matevž in Uroš Jaklič, ki so v tem vrstnem redu tudi odnesli nagrade.

Za vse nagrade se zahvaljujemo trgovini Hummel in vsem ostalim, ki so poskrbeli za presenečenja ob nakupu srečk v zelo bogatem srečelovu.

Naš praznik je uspel s pomočjo vseh tekmovalcev, obiskovalcev in drugih podpornikov, ki so nam dan polepšali predvsem z veliko dobre volje in fair-playa. Upamo, da boste z nami še vsaj naslednjih 30.

[nggallery id=12] 

Vse mlade nadobudneže, ki radi  preživljajo čas z žogo v roki, vabimo, da se nam pridružijo pri najboljši igri na svetu.

Prijavnica

 

Zahvaljujemo se sponzorjem, ki so bodo pomagali praznovati naših prvih 30 let:

sprint

europlakat

eclipse

rtv

 

alsad